Bedste gryder i test

Første gang man flytter hjemmefra vil man bare gerne have noget der er billigt og det gælder også gryder, men så finder man langsomt ud af at levetiden på en meget billig gryde ikke er så lang og så vil man gerne have fat i noget ordentligt næste gang.

I denne test af gryder kigger vi både på de billigste gryder, de bedste gryder og anbefaler dem til hvor du er i dit liv. Er du en fattig studerende eller lige flyttet hjemmefra, så anbefaler vi selvfølgelig ikke at du køber de dyreste gryder, men nogle du har råd til. Omvendt anbefaler vi du fokusere på kvalitet hvis du har startet et familieliv eller elsker at lave mad hver dag.

Lad os dykke videre ned i testen af gryder. Herunder kan du se en indholdfortegnelse over de gryder vi har kigget på, samt hvad vi ellers skriver om.

table of contents

Onyx Cookware gryder

Onyx Cookware laver gryder, kasseroller, stegpander mm. baseret på den særlige og unikke Onyx teknologi.

Le Creuset gryder

Le Creuset laver nok de pæneste og mest æstetiske gryder på markedet og er med til at give dit køkken charme og sjæl. De formår at lave gryder der ikke bare har en funktionalitet, men også har personlighed på grund af deres flotte farver og detaljerede låg.

Le Creuset er modsat mange andre grydemærker gået væk fra at lave kedelige sorte, grå og sølvfarvede gryder, som man alligevel altid forsøger at gemme væk og skammer sig over at stille over på spisebordet når der skal serveres. Det betyder at du med en Le Creuset gryde får lyst til at have den stående fremme i dit køkken fordi den også pynter.

Men nok om hvor pæne de her gryder er, hvor gode er de egentlig når det kommer til stykket? Der må vi sige at de faktisk også er blandt de bedste gryder på markedet.

Eva Trio

Et udbredt

Zwilling

WMF

Er du på udkig efter billige gryde i en kvalitet der slår de fleste andre billige mærker, så skal du gå efter WMF.

OBH Nordica

Jamie Oliver

Jamie Oliver har stor succes over hele verden med hans kogebøger, madprogrammer og ikke mindst hans serie af køkkenprodukter, hvor gryder og pander fylder en del. Man kunne måske fristes til at tro at serien bare er lavet for at malke på den succes Jamie Oliver har som brand, men faktisk er der tale om ganske fornuftige gryder i god kvalitet og lækkert design.

Scanpan

En kommentar til “Bedste gryder i test”

Skriv en kommentar